Hur betalar jag för min beställning?

Lovely Linen

Senast uppdaterad för 2 år sedan

Vi erbjuder för närvarande 4 betalningsalternativ:

Klarna. Med Klarna kan du välja att betala med ditt kort, men banköverföring eller faktura.

Swish. Enkel och snabb betalning med hjälp av din mobil och ditt mobila bankID.

PayPal. Betala enkelt med hjälp av ditt PayPal-konto. Du kan även välja att betala med kort 'som gäst', alltså utan ett PayPal-konto.

Förskottsbetalning. Du kommer att få en faktura mejlad till dig. Efter att du har betalt skickar vi din beställning.